Happy bath-time! De badkamer inrichten met felle kleuren

De meeste badkamers zijn tegenwoordig vrij neutraal van kleur. Er wordt veel wit, grijs en zwart gebruikt als basis kleur van de badkamer maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens met felle kleuren te werk te gaan. Een badkamer inrichten met felle kleuren maakt dat het er juist heel vrolijk is en zeker voor kinderen veel leuker dan een neutrale badkamer.

Felle kleuren kunnen terug komen in verschillende elementen in je badkamer. Bijvoorbeeld in je kastjes. Een iets voorzichtigere keuze dan gekleurde wanden maar zeker niet minder leuk en vrolijk.

Kies een vrolijke kleur voor je de wanden van je badkamer en probeer deze kleur op een zachte manier te laten terugkomen in je accessoires zoals dit voorbeeld:

felle kleuren badkamer

Een subtielere manier van het toevoegen van felle kleuren in je badkamer is het schilderen van tekeningen of het toevoegen van prints op je wanden van de badkamer. Deze wanddecoratie is vrolijk, subtiel en kleurrijk. Daarnaast kun je het zo weghalen als je het zat bent.

felle kleuren badkamer

Tegels zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en vooral in allerlei kleuren. Deze prachtige patroon tegels geven een heel bijzonder effect aan de badkamer. Door alleen al 1 muur te betegelen met iets unieks, krijgt de gehele badkamer een andere sfeer.

badkamer inrichten blauwe tegels

felle kleuren badkamer

Ook behang kan heel goed werken in een badkamer. Zeker als je een goed ventilatie systeem hebt dan kan het helemaal geen kwaad om een leuk kleurrijk behangetje te gebruiken.

badkamer inrichten felle kleuren

 

Bron: MakeOver

Geef een reactie