Vegetarische wrap

Ingrediënten
6 tot 8 (volkoren) wraps
Klein blikje bruine of kidneybonen a 200 gr
200 gr maïs
3 tomaten
1 paprika
Snuf komijnpoeder
Snuf cayennepeper
100 gr ijsberg sla
1 uitje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
50 gr geraspte kaas
200 ml dikke griekse yoghurt of kwark
Olie om te bakken
Bereiding:
Verhit wat olie in een grote pan en bak de ui en de knoflook 2 minuutjes. Verwijder het steeltje en de zaadjes van de paprika en snijd in blokjes en voeg ook toe aan de pan. Laat de bonen uitlekken voeg na 3 minuutjes ook toe aan de pan.
Snijd ook de tomaten (zonder de zaadjes) in blokjes en voeg toe. Laat de maïs uitlekken en schep door het mengsel in de pan. Breng op smaak met peper, zout, komijn en cayennepeper. Verwarm de wraps volgens de verpakking.
Verdeel een beetje sla over het midden van de wrap. Schep wat van net groente mengsel er op en daarna een beetje yoghurt. Bestrooi met een beetje kaas en vouw dicht. Prik eventueel vast met een prikker.
Eet smakelijk!
Bron: Foody.nl
Beeld: Leukerecepten.nl

Geef een reactie