Pannenkoekjes met framboos

Ingredienten (8 pannenkoeken):
– 500 milliliter karnemelk
– 1 ei
– 150 gram havermout
– 75 gram speltmeel
– 1 eetlepel honing
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel kaneel

Voor de frambozensaus:
– 250 gram frambozen
– 1 eetlepel honing
– 1 theelepel kaneel (optioneel)

Bereidingswijze:
Meng de karnemelk en het ei in een grote kom. Meng alle overige ingrediënten voor het beslag en een snuf zout in een tweede kom. Mix de droge met de natte ingrediënten en zet even weg. Verwarm in een steelpannetje de frambozen met de honing en kaneel op laag vuur. Blijf goed roeren tot er een papje ontstaat. Haal de frambozensaus van het vuur en zet even weg. Smelt wat boter of (kokos)olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes in een paar minuten per kant gaar. Serveer met de warme frambozensaus en serveer.

Eet smakelijk!

 

Bron: Foody.nl

Beeld: Chicks love little ones

Geef een reactie