Lauwwarme pasta auberginesalade

Hou jij van een heerlijke pasta en van aubergine? Dan is dit recept iets voor jou!

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af in een zeef, spoel af met koud water en laat even uitlekken. Doe de pasta over in een schaal en roer er wat olie door zodat de pasta niet plakt. Meng de Baba Anoesch heel goed door de pasta. Verdeel de rucola over 4 diepe borden en schep de pasta met Baba Anoesch erop. Verdeel de partjes tomaat over de borden en strooi de pijnboompitten erover.

 

Ingrediënten

400 g penne pasta

olijfolie

1 bakje Baba Anoesch

75 g rucola (1 zakje)

2 tomaten, in reepjes

4 eetlepels pijnboompitten, licht geroosterd

 

Benodigdheden

Pan

Vergiet of zeef

Mengkom

 

Bron: Maza.nl

Geef een reactie