Een cruise is leuk voor iedereen!

Steeds meer Nederlanders gaan op cruisevakantie. Ze zijn besmet door het cruisevirus via familie, vrienden of kennissen die enthousiast terugkomen. En geef ze eens ongelijk! Tijdens een cruise verblijf je de hele reis in dezelfde accommodatie en hoef je dus maar één keer je koffer uit te pakken, terwijl je toch allerlei verschillende mooie bestemmingen aandoet.

 

Bij een reisduur van 10 dagen doe je bijvoorbeeld 7 havens aan in soms wel 5 verschillende landen. Overdag heb je alle tijd om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of mee te gaan met een excursie. Meestal vaar je ‘s avonds en ’s nachts. De reistijd gaat ongemerkt voorbij terwijl je dineert, uitgaat en slaapt. Dit is veel relaxter dan een rondreis waarbij je over land verschillende bestemmingen aandoet.

 

Op zeedagen is er is van alles te doen aan boord. Zwemmen in een van de zwembaden, een boek lezen in een ligstoel of sporten. Ook wellness maakt een belangrijk onderdeel uit van de vele faciliteiten. Geniet in de Spa van ontspannende massage- en schoonheidsbehandelingen of acupunctuur. Relax in de sauna of neem deel aan een fitness programma, yoga of pilateslessen. Een kookdemonstratie bijwonen, wijn proeven of een film bekijken in de 3D-bioscoop behoort ook tot de mogelijkheden. Op de meeste schepen zijn kinderen meer dan welkom, van peuters en kleuters tot tieners. Met eigen faciliteiten, zoals kinderzwembaden, waterglijbanen, sport en spel, kinderdisco, kindermaaltijden, videogames en films. Cruisen is leuk voor het hele gezin! Het uitgaansleven op een cruiseschip biedt ‘s avonds voor elk wat wils: spectaculaire shows, Broadway-musicals, dansmuziek van een orkest of van de dj in de discotheek, spanning in het casino… Aan jou de keus.

Wellness15 Wellness11

00011175

Wellness2 Wellness3 Wellness4

Treatment room, Spa-Massage Room Original file name-JW_NCL_SpaMassageRoom_0462_w3_RGB Norwegian Pearl Deck 12 color managed/corrected by Sugar Digital

Bij een cruise is veel inbegrepen. Als je het vergelijkt met een rondreis over land, is cruisen daarom eigenlijk helemaal niet duur! Je comfortabele hut wordt twee keer per dag schoongemaakt en de bemanning staat altijd voor je klaar. De maaltijden zijn inbegrepen: je ontbijt, lunch, diner en veel snacks aan boord worden steeds weer met een lach geserveerd. Ga je vandaag dineren aan dek of in het à-la-carte restaurant?

 

Geef een reactie