Beauty by Dorien bij Wellness & Beauty De Woudfennen

De producten van de anti-ageing lijn van Beauty by Dorien worden vanaf medio oktober ook gebruikt bij Wellness & Beauty de Woudfennen, in Joure. De producten zullen bij de beauty-behandelingen worden ingezet.

Open dag medio oktober

Medio oktober is er ook een open dag bij Wellness & Beauty de Woudfennen! Dan kun je het volledig gerenoveerde wellnesscenter bekijken en zal de Beauty by Dorien worden geïntroduceerd. Er zullen ook diverse acties zijn waar je aan mee kunt doen én Dorien zelf zal huidanalyses uitvoeren! Dat wil je niet missen, dus houd het in de gaten.

Beauty by Dorien

Beauty By Dorien is de huidverbeteringslijn van Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. De lijn bestaat momenteel uit een tweeëntwintigtal unieke producten met hoogwerkzame ingrediënten die elkaar in de huid versterken. Beauty By Dorien wordt volgens strenge farmaceutische richtlijnen geproduceerd onder ISO-norm, in moderne laboratoriums. De producten zijn geheel vrij van parabenen en dierproefvrij.

Dorien geeft op Wellness.nl ook advies over beauty, naar aanleiding van jullie vragen. Kijk voor alle vragen die tot nu toe gesteld zijn op Dorien haar eigen pagina op Wellness.nl.

Geef een reactie