5 beautyproducten van Beauty by Dorien

Beauty-expert Dorien geeft niet alleesn advies. Zij heeft namelijk ook een eigen productlijn met zeer mooie en goede producten voor huisverzorging. Dit zijn haar allernieuwste producten:

1. PIGMENT VERMINDERENDE CRÈME

pigmentverminderende gezichtscrème van Beauty By Dorien

Super Brightening Cream
De pigmentverminderende crème reduceert bruine pigmentvlekjes en geeft de huid een stralendere en egalere teint. De combinatie van vier actieve ingrediënten vermindert de aanmaak van melatonine waardoor de pigmentvlekjes zichtbaar verminderen. De crème is geschikt voor ouderdoms- en pigmentvlekjes, een zwangerschapsmasker en sproetjes in het gelaat, de hals en op de handen.
Voordelen pigmentverminderende crème van Beauty By Dorien

 • De pigmentverminderende crème heeft de volgende werking op uw huid:
 • Vermindert de aanmaak van melanine
 • Egaliseert pigmentvlekken
 • Ondersteunt het huideigen beschermings- en herstelmechanisme
 • Het UV-A filtersysteem beschermt tegen de vorming van toekomstige pigmentvlekken
 • De pigmentverminderende crème gaat huidveroudering tegen

Gebruik
’s Ochtends en ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen op de donkere vlekjes. Vermijd de huid rondom de ogen. De crème goed in laten trekken voordat u uw dagelijkse verzorgende crème aanbrengt. De crème kan over het gehele gelaat, de hals en handen gebruikt worden maar dan wordt het gewenste resultaat, verfijnen van de donkere vlekjes, niet bereikt.

Inhoud
30 ml

2. COUPEROSE EN ROSACEA CRÈME

couperose en rosacea creme van Beauty By Dorien

De couperose crème van Beauty By Dorien biedt de perfecte verzorging voor de door couperose en rosacea aangedane huid. De crème kalmeert de roodheid van de huid en zorgt ervoor dat de kleine rode adertjes zichtbaar verminderen waardoor de huid een egalere teint krijgt en zachter aanvoelt. De crème bevat geavanceerde Phytocell technologie met fruitcel-extract, dat het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Voordelen couperose en rosacea crème van Beauty By Dorien
De couperose en rosacea crème van Beauty By Dorien behandelt de volgende symptomen:

 • Roodheid van de huid
 • De zichtbaarheid van kleine adertjes
 • Beschermt de met rosacea of couperose aangedane huid
 • Kalmeert de huid waardoor de roodheid afneemt

Gebruik
’s Ochtends en ’s avonds op een mild gereinigd gelaat aanbrengen. Vermijd heet water of hete kompressen op de couperose en rosacea aangedane huid. Voor de zeer gevoelige couperose en rosacea huid wordt gedurende de dag een extra sunblock geadviseerd.

Inhoud
30 ml

3. SUNBLOCK CRÈME (SPF 50+)

Sunblock Creme Beauty By Dorien

High Protector SPF 50+ Sunblock Cream
Wilt u uw huid optimaal beschermen tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen? Dat kan met deze Sunblock Crème. De crème voelt zacht aan, trekt snel in en in tegenstelling tot andere sunblock crèmes voelt uw huid niet vet na het aanbrengen van de crème. De SPF 50+ factor biedt uw huid dagelijks optimale bescherming tegen schadelijke stralingen met als resultaat: een vlekkeloze en egale huid.

Sunblock met factor 50+
De naam zegt het al, Sunblock crème, beschermt uw huid optimaal tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen. Factor 50+ geeft aan dat de crème uw huid tegen 99% van de schadelijke stralingen beschermt. Schadelijke UV-A stralingen zorgen voor huidveroudering en UV-B voor verbranden. Wilt u zorgeloos genieten van de zon? Bestel dan de Sunblock crème met SPF 50+ voor slechts €29,95 in onze shop.

Waarom Sunblock crème van Beauty By Dorien?
Beauty By Dorien is ontwikkeld door Dorien Schonenberg in samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. Anti-ageing staat centraal binnen Beauty By Dorien. De producten bevatten hoog werkzame ingrediënten waarmee u uw huid thuis kan verjongen, verstevigen én in dit geval kan beschermen tegen schadelijke stralingen. Daarnaast zijn al onze producten 100% vrij van parabenen en niet getest op proefdieren.

Voordelen Sunblock crème met SPF50+
Over het algemeen is bekend dat een goede bescherming van de huid tegen schadelijke stralingen noodzakelijk is. Toch wordt er vaak gedacht dat er in dagcrème en make-up een SPF-factor zit óf dat een gewone zonnebrandcrème ook voor het gezicht gebruikt kan worden. Waarom de Sunblock crème met SPF50+ gebruiken? Lees het hieronder:

 • In dagcrème zit vaak niet voldoende bescherming tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen.
 • Daarnaast smeert men over het algemeen dagcrème te dun op om de huid optimaal te beschermen tegen de stralingen.
 • Zonnebrandcrème voor het lichaam is niet bedoeld voor het gezicht, de crème maakt de gezichtshuid over het algemeen vet.
 • Daarnaast bevat de Sunblock crème van Beauty By Dorien anti-ageing-ingrediënten waardoor huidveroudering tegen wordt gegaan.

Het gebruik van Sunblock crème SPF 50+
Dagelijks aanbrengen, minimaal 10 tot 15 minuten voor dat u de huid blootstelt aan de zon. Voor het beste resultaat; om de 2 uur uw huid rijkelijk en frequent insmeren. De Sunblock crème trekt snel in waardoor uw huid niet vettig oogt na het aanbrengen en vormt een ideale basis voor uw dagelijkse make-up.

Inhoud
50 ml

4. DAGCRÈME VOOR DE GEVOELIGE HUID

De naam zegt het al, deze crème is uitermate geschikt voor de gevoelige en intolerante huid en bevat geen geur- en kleurstoffen. Ook voor tijdelijke huidproblemen zoals huidirritatie, stress en overgevoelige reacties biedt deze crème de uitkomst.

Dagcrème voor de gevoelige huid van Beauty By Dorien
De dagcreme voor de gevoelige huid is geschikt voor de volgende huidproblemen:

 • overgevoeligheid voor geurstoffen
 • overgevoeligheid voor kleurstoffen
 • een huid die door stress is veranderd
 • tijdelijke huidirritaties

Gebruik
’s Ochtends en ’s avonds op een gereinigd gelaat aanbrengen. Haal met een schoon spateltje de gewenste hoeveelheid uit het potje en verdeel met schone vingertoppen over het gelaat.

Inhoud
50 ml

5. HAND & BODY LOTION MET BERRY EXTRACT

Berry Extract Hand & Body Spa lotion
Een heerlijk geurende hand en body lotion met bessenextract én anti-ageing ingrediënten. De mix van bosbessen, aardbeien, kersen, bramen en frambozen zit boordevol met antioxidanten. De antioxidanten beschermen uw huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De anti-ageing componenten in de lotion zorgen ervoor dat uw huid zijn elastische en jeugdige uitstraling behoudt.

Heerlijk geurende hand & Body Lotion
De hand en body lotion van Beauty By Dorien ruikt heerlijk zoet en bevat bessenextracten van:

 • Bosbessen
 • Aardbeien
 • Kersen
 • Bramen
 • Frambozen

100% Proefdiervrij én zonder parabenen
Beauty By Dorien is de huidverbeteringslijn van Dorien Schonenberg die ontwikkeld is in samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. Bij Beauty By Dorien hechten we waarde aan kwaliteit en daarom bevatten onze producten geen parabenen en zijn alle producten 100% proefdiervrij. Parabenen zijn goedkope chemicaliën die gebruikt worden om de levensduur van beautyproducten te verlengen. In de producten van Beauty By Dorien zitten andere werkzame stoffen waardoor de houdbaarheid van de producten toeneemt, zonder dat deze schadelijk zijn voor uw huid.

Gebruik hand & Body lotion met berry extract
Voor optimale verzorging, dagelijks ’s ochtends en ’s avonds, met masserende bewegingen aanbrengen op de huid. Ideaal voor frequent gebruik om uw handen overige lichaamsdelen gedurende de dag zacht en soepel te houden.

Inhoud
60 ml

Kijk voor alle producten op de website van Beauty By Dorien.

Geef een reactie