Naar het strand met FYNN – Beach essential

Met FYNN naar het strand

Het is weer heerlijk warm in Nederland. En dat betekent dat de korten broeken, T-shirts, bikini’s en zwembroeken weer aan mogen. En jouw FYNN relaxwear? Ja, die ook! Ook met warm weer is onze collectie heerlijk om te dragen. Gezellig op de loungebank in je tuin, ideaal voor op vakantie en perfect om mee te nemen naar het strand. Jouw FYNN relaxwear is een must have in iedere strandtas.

Genieten

Stel je eens voor. Je stapt uit het water en wandelt lekker terug naar jouw strandbedje. Jij en je vrienden/familie besluiten dat het tijd is voor een verkoelend drankje. Wat kan je nu snel aantrekken dat comfortabel én stylish is? Juist! Jouw heerlijke FYNN relaxwear!

Omdat het de komende weken het ultieme strandweer wordt, krijg jij bij iedere FYNN relaxwear bestelling een zachte handdoek cadeau! Dat is dus een heerlijke fijne handdoek helemaal gratis! Zo is jouw strandtas dus al bijna helemaal gevuld. Je mist alleen nog je bikini/zwembroek en een zonnebril. Geniet deze zomer samen met FYNN van het heerlijke weer.

Waar kan je jouw FYNN relaxwear nog meer dragen:

  • Over de boulevard
  • Tijdens de borrel in een gezellige strandtent
  • Op weg naar een drankje of een ijsje
  • Heerlijk op jouw strandbedje
  • Op jouw luxe en comfortabele nieuwe handdoek
  • En eigenlijk overal!

Door de zachte voering aan de binnenkant zorgt jouw relaxwear ervoor dat jij er altijd comfortabel bij loopt. Daarnaast zorgt het trendy design ervoor dat jij altijd stylish bent. Heerlijk relaxt en fashionable. Wie wilt dat nu niet? Shop jouw zomercollectie hier!

FYNN handdoeken

Geef een reactie